Simply Spices grof gemalen peper 6x70g

€ 10,88 per 6 stuks
6 stuks

24 items in stock

Share this page on social media:

Product Description

Maak zelf een pepersteak en vele andere heerlijke gerechten met de Grofgemalen Peper van Simply Spices.

Perfect gemalen pepermix

Peper is in vrijwel elk gerecht een onmisbare smaakmaker. De peper van Simply Spices is alvast perfect voor je gemalen: niet te grof en niet te fijn. Strooi de grofgemalen pepermix naar smaak door of over je gerechten en geniet van de extra smaakdimensie.

Zelf mixen niet nodig

Zelf je verse peper malen is niet nodig om een verrukkelijke pepersteak te maken of je gerechten perfect op smaak te brengen. Dit blikje van Simply Spices bevat een uitgekiende mix van 60 gram grofgemalen zwarte en witte peper.

Heerlijk in elk gerecht

Niet alleen voor het maken van een pepersteak en het op smaak brengen van je sukadelappen, biefstuk en ander vlees is deze grofgemalen peper ideaal. De pepermix smaakt ook geweldig in soepen, sauzen, stamppotten, currygerechten, pastaschotels, salades en vele, vele andere gerechten. Bekijk voor inspiratie de heerlijke recepten bij deze smaakvolle pepermix.

Veilig bij voedingsallergieën

Lekker en veilig eten willen we allemaal. Heb je een voedselallergie? Dan zijn de allergeenveilige/allergeenvrije kruidenmixen van Simply Spices een uitkomst: al onze kruidenmixen zijn vrij van 24 allergenen volgens de VITAL-norm en zowel glutenvrij als lactosevrij. Dit maakt van onze kruidenmixen perfecte smaakverrijkers voor mensen met voedselallergieën. Onze kruidenmixen zijn gemakkelijk te gebruiken in veel verschillende gerechten, zodat je elke dag een veilige en heerlijk gekruide maaltijd op tafel kunt zetten.

Handig bewaarblikje

Alle kruidenmixen van Simply Spices zijn verpakt in handige aluminium bewaarblikjes. Die houden je kruiden langer vers, zodat de geuren en smaken goed bewaard blijven. De blikjes zijn gemakkelijk te stapelen en dus overzichtelijk op te bergen in je kruidenkastje of kruidenrek. Dankzij de duidelijke etiketten grijp je nooit mis.

Exclusief bij de versspecialist

Deze Grof gemalen Peper is onderdeel van een unieke serie smaakvolle, allergeenvrije kruidenmixen. Versspecialisten in heel Nederland zijn fan van Simply Spices en geven je graag tips over het gebruik. Onze kruidenmixen zijn daarom alleen te koop bij slagers, poeliers, visspeciaalzaken, traiteurs, andere verswinkels en via deze website. Check de verkooppunten en ontdek of ook jouw versspecialist de kruidenmixen van Simply Spices verkoopt!

Productinformatie

EAN Code: 8711648079465
Brand: Simply Spices
Product code: 1004610
Land van oorsprong Nederland

Ingredienten

98.0% kruiden en specerijen (zwarte peper, witte peper), plantaardige olie (raap)

Certificering

Halal correct 100% Vega & Vegan Vrij van 24-allergenen

Maten en gewichten

Hoogte (mm) 80
Nettogewicht (g) 70
Brutogewicht (g) 124
Diameter (mm) 60

Voedingswaarden

Energie 1604.78 kJ (381.757 kcal)
Fat, total 4.1 g
Fatty acids, total saturated 0.8 g
Fatty acids, total monounsaturated-cis 2 g
Fatty acids, total polyunsaturated-cis 1.2 g
Carbohydrate 63.5 g
Sugars 0.3 g
Polyols 0 g
Fibre, total dietary 25.2 g
Protein 10.2 g
Salt 0 g
Cholesterol 0 g
Fatty acids, total trans 0 g
Sodium 0 g
Potassium 0 g
Calcium 0 g
Referentie 1604.78 g